Offerte aanvragen
Gratis professioneel advies
Snelle service & hoge kwaliteit

5000+ succesvolle projecten

Montage op korte termijn
Comfort
Energiezuinig
Gezonde lucht
Innovatief
Handige App

Mitsubushi airco inclusief montage kopen bij Faessen Techniek BV (ALL-IN)

Met een Mitsubishi airco haalt u geavanceerd en comfortabel koelingscomfort in huis. Eenvoudige bediening via de smartphone-applicatie maakt het aanpassen van de temperatuur moeiteloos. Of het nu gaat om verkoeling tijdens warme zomerdagen of het handhaven van een aangename temperatuur gedurende het hele jaar, Mitsubishi staat garant voor betrouwbare prestaties. De airconditioners  van Mitsubishi worden zorgvuldig ontworpen, voldoen aan hoge normen voor energie-efficiëntie en dragen bij aan milieubewuste prestaties.

Haier Tundra (actie)

De Haier Tundra is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en (optioneel) wifi bediening, Hierdoor is de Tundra ook met een smartphone of tablet te bedienen.

De Haier Tundra is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 5,0 of 6,8 KW

Al v.a € 1195 ALL-IN
Direct offerte?

Haier Pearl 

De Haier Pearl is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening, (UVC LED Module) en een wifi module. Hierdoor is de Pearl ook met een smartphone of tablet te bedienen. Heerlijk om te verkoelen maar ook ideaal om in de winter te verwarmen. Altijd het juiste binnenklimaat!

De Haier Pearl is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 5,0 of 6,8 KW

Al v.a € 1595 ALL-IN
Direct offerte?

Mitsubishi Heavy Industries

De airconditioner van Mitsubishi Heavy industries biedt u een hoog seizoensrendement, comfortkoeling of -verwarming en kan eenvoudig in uw interieur worden toegepast. Daarnaast heeft dit single-split wandmodel tal van opties die speciaal ontwikkeld zijn voor uw comfort.

De wandunit wordt standaard geleverd met een draadloze infrarood afstandsbediening. Hiermee regelt u de instellingen van de unit, zoals temperatuur, ventilatorsnelheid, verwarming of koeling. De controller heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met grote knoppen.

Er zijn veel belangrijke voordelen, zoals eco-modusinstellingen, waarmee energie kan worden bespaard. Er is ook een weektimer die naar wens kan worden ingesteld op uw eigen parameters.

Er is ook een optie voor de stille modus, die kan worden geselecteerd wanneer u gaat slapen, zodat er minimale geluidsniveaus zijn.

Al v.a € 1795 ALL-IN
Direct offerte?

Eigenschappen

•  Strak, Europees design
•  Hoog seizoensrendement
•  Lager geluidsniveau dan andere merken
•  Geprogrammeerde bediening
•  Ideale temperatuur dankzij 3-D Auto
•  Aanpasbaar LED-display
•  Verkrijgbaar in 3 kleurvariaties (RAL9003 wit; Titanium, Wit/Zwart contrast)
•  Op afstand met smartphone te bedienen, dankzij optionele WiFi-module

Infrarood afstandsbediening

De wandunit wordt standaard geleverd met een draadloze infrarood afstandsbediening. Hiermee regelt u de instellingen van de unit, zoals temperatuur, ventilatorsnelheid, verwarming of koeling.

De controller heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met grote knoppen. 

Er zijn veel belangrijke voordelen, zoals:
•  Eco-modusinstellingen, waarmee energie kan worden bespaard
•  Een weektimer die naar wens kan worden ingesteld op uw eigen parameters. 
•  Een optie voor de stille modus, die kan worden geselecteerd wanneer u gaat slapen, zodat er minimale geluidsniveaus zijn.

Wifi module

De SRK-binnenunits worden nu nog toegankelijker dankzij de optionele WiFi-module. Met deze module kunt u de airconditioner eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet, waar u zich ook bevindt: onderweg, buitenshuis of thuis. Zo heeft u altijd de controle binnen handbereik.