Offerte aanvragen
Gratis professioneel advies
Snelle service & hoge kwaliteit

5000+ succesvolle projecten

Montage op korte termijn
Comfort
Energiezuinig
Gezonde lucht
Innovatief
Handige App

Haier Airco inclusief montage kopen bij Faessen Techniek BV (ALL-IN)

Met een Haier airco haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, dat je kunt bedienen met je smartphone of zelfs je stem. Niet voor niets is Haier wereldwijd het nummer één merk voor ‘connected’ airconditioners. Onze airconditioners worden ontworpen volgens de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuprestaties. Als enige airconditioning fabrikant geven wij bovendien een garantie van maar liefst zes jaar op onderdelen voor onze toestellen!

Haier Tundra (actie)

De Haier Tundra is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en (optioneel) wifi bediening, Hierdoor is de Tundra ook met een smartphone of tablet te bedienen.

De Haier Tundra is verkrijgbaar in 2,5 KW

Al v.a € 999,- ALL-IN
Direct offerte?

Haier Pearl 

De Haier Pearl is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening, (UVC LED Module) en een wifi module. Hierdoor is de Pearl ook met een smartphone of tablet te bedienen. Heerlijk om te verkoelen maar ook ideaal om in de winter te verwarmen. Altijd het juiste binnenklimaat!

De Haier Pearl is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 5,0 of 6,8 KW

Al v.a € 1595 ALL-IN
Direct offerte?

Haier Revive Plus

De Haier Revive Plus, de opvolger van de Haier Tundra 2023, biedt een vernieuwde ervaring in huiscomfort. Met 3,5 kW vermogen en IR-afstandsbediening plus WiFi, is het de perfecte combinatie van gemak en kracht. Met de hOn Smart Home App en WiFi Easy Pair is bediening eenvoudiger dan ooit. Stemgestuurde controle via Google Assistent of Amazon Alexa maakt het nog handiger. Bespaar elektriciteit met 3 Level Eco, en houd de lucht schoon dankzij Self-Clean en het HAF-filter. De Blue Fin coating bevordert de condenswaterafvoer en het LED-display toont real-time temperatuurdata. De Coanda Plus technologie zorgt voor krachtige luchtstromen zonder geluidsniveau, efficiëntie of luchtstroom te beïnvloeden. Met verwarming en koeling tot -20°C en een 10°C warmhoudfunctie is comfort gegarandeerd, terwijl de eenvoudige clip installatie snel en gemakkelijk maakt.

De Haier Revive Plus is verkrijgbaar in 2,7 / 3,5 / 4,8 of 6,2 KW 

Al v.a € 1195,- ALL-IN
Direct offerte?

Haier Expert

De nieuwe Haier Expert heeft een eigentijds strak design en voldoet aan al jouw eisen. Zo voorkomt hij voelbare koude of warme luchtstromen met behulp van de Coanda Plus technologie en kun je de airco met je stem bedienen of op afstand via de Haier hOn Smart Home App. Het toestel is met recht een Expert als het gaat om innovatie. De UVC-Pro technologie voorkomt dat bacteriën en schimmels zich reproduceren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat. En met de IFeel functie op de afstandsbediening kan je de temperatuur overal in de ruimte opnemen. De Haier Expert gebruikt de gemeten data direct om de werking te optimaliseren.

De Haier expert is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 of 5,0 KW en is te verkrijgen in het wit en mat zwart.

Al v.a € 2295 ALL-IN
Direct offerte?

Ultiem comfort

Met een Haier airco ben je verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat. Wist je dat elke Haier airconditioner naast koelen ook kan verwarmen? Zo heb je het hele jaar door plezier van je airco! Onze superstille toestellen, met een geluidsniveau vanaf slechts 15 decibel, zijn bovendien uitgerust met intelligente functies en sensoren voor nog meer comfort en gebruiksgemak.

Energiezuinig

Haier heeft energiezuinigheid hoog in het vaandel staan. Al onze airconditioners zijn uitgerust met innovatieve technologieën om het milieu maximaal te ontzien, maar met behoud van comfort. Zo zorgt de Ecosensor er bijvoorbeeld voor dat de airco in de stand-by stand gaat wanneer je een tijdje niet aanwezig bent (afhankelijk van het model).

Alle Haier toestellen dragen het energielabel A++ en A+++ voor koelen en minimaal A+ voor verwarmen.

Gezonde lucht

Ventilatie en luchtkwaliteit zijn door strengere bouwkundige eisen en de COVID-19 pandemie steeds belangrijker geworden. Haier airco’s beschikken over geavanceerde technologieën voor een gezond binnenklimaat in je woning. Zo heeft vrijwel elke Haier airco één of meer zelfreinigende functies, waardoor de lucht die de airco je kamer inblaast gezond blijft.

Bacteriën en virussen krijgen minder kans om zich via de airco door je woning te verspreiden, dankzij bijvoorbeeld de UV-lamp in de Haier Pearl. Deze bewezen effectieve UV-lamp steriliseert de lucht door bestraling, voordat deze je kamer wordt ingeblazen.

Handige App

Lekker koel thuiskomen van je werk op een warme zomerdag? Dat kan! Alle Haier airco wandmodellen kunnen worden uitgerust met een wifi-module. Hierdoor kun je met je smartphone of tablet je airco bedienen, waar je maar wilt.

Bestuur bovendien je Haier airco eenvoudig met je stem via Amazon Alexa of Google Assistant! Je kunt ze vragen om bijvoorbeeld de ingestelde temperatuur of ventilatorstand van de airco aan te passen. Of simpelweg om aan/uit te gaan.

Niet voor niets is Haier de nummer één als het gaat om ‘connected’ airconditioners!.