Offerte aanvragen
Gratis professioneel advies
Snelle service & hoge kwaliteit

5000+ succesvolle projecten

Montage op korte termijn

Haier Airconditioning Systemen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief standaard montage, leidingwerk, Bekabeling & afwerkkappen.
Met standaard montage bedoelen wij tot 3 meter. Extra meters tegen meerprijs

ACTIEMODEL!

Haier Tundra
2,5 KW €1195
Offerte aanvragen

ACTIEMODEL!

Haier Tundra
3,5 KW €1295
Offerte aanvragen

ACTIEMODEL!

Haier Tundra
5,0 KW €1595
Offerte aanvragen

ACTIEMODEL!

Haier Tundra
6,8 KW €1995
Offerte aanvragen

Met UVC Module!

Haier Pearl
2,5 KW €1495
Offerte aanvragen

Met UVC Module!

Haier Pearl
3,5 KW €1595
Offerte aanvragen

Met UVC Module!

Haier Pearl
5,0 KW €1895
Offerte aanvragen

Bekijk hier onze video’s

HAIER TUNDRA
HAIER PEARL
UVC Module

Waarom kiezen voor een Haier Airco?

Design en duurzaamheid

De Haier Tundra en Pearl airconditioning is een single-split airco met een modern (Tundra hooglans) (Pearl Mat) design die gezien mag worden in u woning. Bovendien zijn alle materialen gemaakt van duurzame materialen.

Functionaliteiten en gemak 

De Haier Tundra en Pearl is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening, (Pearl UVC LED Module en de mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi module (Pearl incl WIFI module). Hierdoor is de Tundra en Pearl ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Haier Tundra en Pearl is zelfs te koppelen aan je smart home zoals Google Assistent en Amazon Alexa. Met Google Assistent en Amazon Alexa kun je direct communiceren met je airconditioning apparatuur. 

Toepassing 

De Haier Tundra en Pearl 2,5kW tot 6,8 kw is te gebruiken in ruimtes van 60 tot 175 m3. De Haier Tundra en Pearl is zeer stil door optimalisatie van de geluidstechnologie met o.a. aanpassing van de compressorfrequentie, controle van de ventilatorsnelheid en luchtkanaalontwerp, waardoor het geluidniveau afneemt tot slechts 20dB(A) met de speciale QUIET-instelling.

R32 Koudemiddel


Door gebruik van het koudemiddel R32 wordt een hogere score bereikt op de Energie Efficiëntie Richtlijn (EER). Ook biedt R32 betere prestaties dan R410A bij extreme buitentemperaturen. Ook goed nieuws voor het milieu; Het aardverwarmingsvermogen (Global Warming Potential) van R32 bedraagt slechts een derde van het GWP van R410A. 

Zuinig in gebruik 
Haier heeft een volledige reeks oplossingen voor alle energieklassen ontwikkeld, die voldoen aan de nieuwe ErP-richtlijn, met een energieklassen van A++/A+++

Marktleider 


Haier is tegenwoordig één van de grootste leveranciers van airco systemen ter wereld. Haier beschikt wereldwijd over 16 airconditioning fabrieken, waaronder MHAQ, een joint venture tussen Haier en Mitsubishi Heavy. De totale productiecapaciteit van Haier Airconditioning is ruim 20 miljoen stuks per jaar . Haier airco systemen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Offerte aanvragen?