Offerte aanvragen
Gratis professioneel advies
Snelle service & hoge kwaliteit

5000+ succesvolle projecten

Montage op korte termijn

Daikin Airconditioning systemen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief standaard montage, leidingwerk, Bekabeling, & afwerkkappen.
Met standaard montage bedoelen wij tot 3 meter. Extra meters tegen meerprijs

Daikin Comfora
2,5 KW €1595
Offerte aanvragen
Daikin Comfora
3,5 KW €1895
Offerte aanvragen
Daikin Comfora
5,0 KW €2195
Offerte aanvragen

Tekst

Daikin Comfora
7,1 KW €2695
Offerte aanvragen

Met 3D luchtverspreiding!

Daikin Perfera
2,5 KW €1995
Offerte aanvragen

Met 3D luchtverspreiding!

Daikin Perfera
3,5 KW €2195
Offerte aanvragen

Met 3D luchtverspreiding!

Daikin Perfera
5,0 KW €2595
Offerte aanvragen

Bekijk onze video’s

COMFORA
PERFERA

Waarom kiezen voor een Daikin Airco?

Design 

De Perfera en Comfora is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Perfera en Comfora past in iedere ruimte en is uitgerust met de Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning. 

Zuinig in gebruik en duurzaam 

Seizoensrendement tot Comfora A++ Perfers A+++ in koel- en verwarmingsmodus, dankzij de geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie. 
De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -20 tot +50 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is.

Functionaliteiten en gemak

Met De wifi module die standraad in de Perfera en optioneel in de Comfora zit kunt u gebruik maken van spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistent kunt u de belangrijkste functies instellen, zoals setpoint, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid.Bovendien is de Daikin Fluisterstille in werking van slechts 19 dB(A). 

(Perfera De Flash Streamer gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren verwijderd om de lucht beter en schoner te maken. Een Zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering vangt allergenen zoals stuifmeel op, voor een constante toevoer van schone lucht. Het geurfilter van titaniumpatiet breekt hinderlijke geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren af. 

2-zone bewegingssensor

De luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd waar op dat moment geen persoon aanwezig is. Wanneer er geen mensen worden gedetecteerd, schakelt het systeem automatisch naar de energiezuinige stand. 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en sorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt. 

R32 Koudemiddel


Door gebruik van het koudemiddel R32 wordt een hogere score bereikt op de Energie Efficiëntie Richtlijn (EER). Ook biedt R32 betere prestaties dan R410A bij extreme buitentemperaturen. Ook goed nieuws voor het milieu; Het aardverwarmingsvermogen (Global Warming Potential) van R32 bedraagt slechts een derde van het GWP van R410A. 

Offerte aanvragen?