Offerte aanvragen
Gratis professioneel advies
Snelle service & hoge kwaliteit

5000+ succesvolle projecten

Montage op korte termijn
Comfort
Energiezuinig
Gezonde lucht
Innovatief
Handige App

Daikin Airco inclusief montage kopen bij Faessen Techniek BV (ALL-IN)

Een Daikin airco staat voor degelijkheid. Bij de productie van ieder Daikin-systeem wordt namelijk veel aandacht besteed aan de bouwkwaliteit, wat allereerst blijkt uit de strenge kwaliteitsnormen die zowel voor de onderdelen als voor het productieproces worden gehanteerd. Daarnaast zie je de kwaliteit terug in het resultaat; een oerdegelijke airco, van bevestigingsplaat tot frontcover.

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan energiezuinige airconditioners, is er altijd een oplossing voor koeling en verwarming die voldoet aan jouw behoeften.

Daikin Comfora

De Comfora is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Comfora past in iedere ruimte en is uitgerust met de Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning. Optioneel is de mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi module. Hierdoor is de Comfora ook met een smartphone of tablet te bedienen. 

De Daikin Comfora is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 5,0 / 6,0 of 7,1 KW

Al v.a € 1795 ALL-IN
Direct offerte?

Daikin Perfera

De Daikin Perfera is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Perfera past in iedere ruimte en is uitgerust met de Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning.
Inclusief WiFi module Hierdoor is de Perfera ook met een smartphone of tablet te bedienen.

De Daikin Perfera is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 4,2 / 5,0 / 6,0 of 7,1 KW

Al v.a € 2295 ALL-IN
Direct offerte?

Daikin Stylish

Geef extra stijl aan je interieur. Voor een optimaal comfort en zeer laag energieverbruik is de Daikin Stylish perfect voor ieder binnenklimaat.
Met een energielabel van A+++ bij koelen & verwarmen.

Wifi module inbegrepen!

Het bekroond design is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Wit, Zilver, Zwart & Zwarthout

De Daikin Stylish is verkrijgbaar in 2,5 / 3,5 / 4,2 of 5,0 KW

Al v.a € 2795 ALL-IN
Direct offerte?

Daikin Emura

Uniek design met een superieur energierendement en optimaal comfort. In 3 kleuren, gezandstraald aluminium, zwart of mat kristalwit.
 
Bent u op zoek naar een airconditioningsysteem dat optimale prestaties en een schitterend design combineert? Daikin Emura is dé oplossing voor klimaatbeheersing die vorm en functie perfect in evenwicht houdt. Volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Mooi en intelligent design dat past bij uw interieur: topkwaliteit en toch betaalbaar en winnaar van de iF DESIGN AWARD en Red Dot Product Design Award 2022. Daikin Emura, een sieraad voor iedere wand! Bedien Daikin Emura met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening of overal en altijd met de intuïtieve Onecta app vanaf uw smartphone of tablet.
 
De Daikin Emura is verkrijgbaar in 2,5 /3,5/ 4,2 of 5,0 kw
Al v.a € 2895 ALL-IN
Direct offerte?

10 jaar garantie

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we hoe wij betrouwbare klimaatoplossingen moeten maken. Wij geven je standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen én bieden tot 10 jaar verlengde garantie!

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Energiezuinig

Een Daikin airco is een lucht-lucht warmtepomp, hiermee kan je zowel koelen als (gasloos) verwarmen. Voor het koelen van je slaapkamer verbruik je gemiddeld 80kWh per jaar. Een kwart van de opbrengst van één zonnepaneel is vaak al voldoende om dit terug te verdienen.

Alle Daikin toestellen dragen het energielabel A++ en A+++ voor koelen en minimaal A+ voor verwarmen.

De 4 unieke voordelen van Daikin

  • Alleen Daikin airco’s zijn voorzien van een luchtreinigingsfunctie: de gepatenteerde Daikin Flash Streamer technologie elimineert pollen, schimmels, allergenen, virussen, nare geurtjes en meer.
  • Gebruiksgemak met de Daikin Onecta app: je kan je Daikin airco bedienen met je telefoon, waar je ook bent en altijd je verbruik inzien.
  • Ssssssht: Daikin, dé stilste airco in de markt.

Jouw comfort is onze prioriteit

Onze airconditioners doen meer dan alleen het koelen van lucht. Ze regelen de temperatuur, de verwarming, het vochtpeil en de luchtzuiverheid om je een optimaal klimaat en comfort te bieden.

Daarnaast hebben de Daikin airco’s de beste energielabels op de markt wat zorgt voor een aangenaam verbruik in de zomer en winter.