Offerte aanvragen
Gratis professioneel advies
Snelle service & hoge kwaliteit

5000+ succesvolle projecten

Montage op korte termijn

KOEL IN DE ZOMER
WARM IN DE WINTER

Bekijk de actiemodellen!

Airco Nuth | Welkom bij Faessen techniek

Airco Nuth. Ontdek topkwaliteit airconditioners in omgeving Nuth bij Faessen Techniek.

Welkom bij Faessen Techniek, uw toegewijde partner voor hoogwaardige airco’s in Nuth en omgeving. Onze missie is om comfortabele binnenklimaten te creëren. In woningen, kantoren en winkels in Limburg. Met onze vaste prijzen en transparante tarievenfolder weet u direct waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Bij Faessen Techniek staat top service centraal. Altijd inclusief alles, zonder verborgen kosten. Dat is de belofte van all-in-service.

Waarom kiezen voor een airco Nuth van Faessen Techniek? 

  • Gratis professioneel airco-advies: onze deskundige adviseurs staan klaar voor u om te helpen bij het kiezen van het juiste aircoditioningsysteem. Voor bij uw thuis, in de winkel of op het kantoor.
  • Snelle en betrouwbare service: bij Faessen Techniek streven we naar een snelle en betrouwbare service bij elke klant. Omdat uw comfort onze prioriteit is.
  • Hoogwaardige systemen: Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige split-, multi-split- en aircosystemen van topmerken. Ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.
  • Vakkundige montage: Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige en stofvrije installatie op korte termijn. Zodat u snel kunt genieten van het comfort van uw nieuwe airconditioning.
  • Jaarlijks onderhoud: Om ervoor te zorgen dat uw airconditioning optimaal blijft presteren, bieden wij jaarlijks onderhoud aan. Om eventuele problemen te voorkomen en de levensduur van uw systeem te verlengen.
  • Inclusief montage door experts: Bij Faessen Techniek wordt uw airconditioning altijd gemonteerd door F-gassen experts. Snel en professioneel.
  • Vijf jaar koelgarantie: Wij bieden een exclusieve vijf jaar durende 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids- en apparatuurkosten. Met 10% korting op onderdelen.
  • Duurzaam oplossingen: Onze duurzame aircosystemen zorgen niet alleen voor verkoeling tijdens warme zomers, maar ook voor verwarming tijdens koude winters. Waardoor u het hele jaar door comfortabel bent.

Maak vandaag nog een afspraak of ontdek ons uitgebreide assortiment aan airco’s. Ervaar zelf het verschil van hoogwaardige airco’s van Faessen Techniek. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een comfortabele omgeving. Zowel in uw woning, in de winkel of op het kantoor in Nuth en omgeving.

AIRCO'S
ONDERHOUD

Aangenaam binnenklimaat! Kies Airco Nuth.
Maak direct een afspraak of ontdek onze aircosystemen.

+OFFERTE aanvragen?
+ BEL ONS GERUST

“Helaas gebruiken we de airco’s deze zomer om te verwarmen i.p.v. koelen, maar dat neemt niet weg dat we tevreden zijn. De airco’s zijn snel geleverd en gemonteerd. Afspraken werden correct nagekomen.”

“Weinig toe te voegen aan de reeds 100% positieve verhalen hier omtrent FAESSEN airco! Kunnen alleen maar bevestigen dat Martin buiten heel vriendelijk ook zeer bekwaam is. Heel erg tevreden! Bedankt Martin”

“Sinds gisteren genieten wij van de koelte in huis door een geplaatste airco van Martin Faessen, tevens een bestaande airco gerepareerd, hartelijk bedankt voor de geleverde werkzaamheden, uitleg en inzet, klasse en humor!”

“Twijfel geen seconde langer, voor een goed airco systeem moet je bij Faessen uit Heerlen zijn. Een goed advies en een heldere prijs! Alles is bespreekbaar, zo ook de afwerking lopend langs een boeiboord. Klasse Martin!”